Even voorstellen... Egbert Egberts fietsen

8 december 2020
Sinds een aantal jaren is Klaas Almoes de trotse eigenaar van dit bloeiende bedrijf. 100 Jaar ervaring in het fiets vak zorgt voor veel fietskennis en een begrip in het Noorden van het land. Racefietsen, Mountainbikes, Stadsfietsen, Elektrische Fietsen enz. , het is in Borger allemaal te koop. Allerlei merken en types bovendien. Niet alleen voor het kopen van een nieuwe of tweedehands fiets kun je terecht bij Egbert Egberts maar ook voor onderdelen, voeding, kleding, navigatie, fietsdragers en meer accesoires. Het is er allemaal te koop in het fietsparadijs aan de Hoofdstraat van Borger!
Wil je leasen, een bike fitting of simpelweg huren? En bij een aankoop hoort vanzelfsprekend een goede verzekering. Ook dat is mogelijk bij Egberts.
Ook organiseert Egberts regelmatig wedstrijden, shows en evenementen. Uiteraard hoort daar dan ook een hapje en een drankje bij.

Sinds kort hebben Egberts en BNE een deal gemaakt voor de klanten bij Egberts. Bij aankoop van een fiets krijgt elke klant de gelegenheid lid te worden bij BNE tegen 50% korting (€45 wordt dan €22,50) voor het 1e jaar.
 

Terug naar het nieuws overzicht