Even voorstellen... Koops autoschade

30 november 2020
Koops autoschade

In 1991 richtte Albert Koops het huidige bedrijf op aan de rand van Borger. In Noord-Nederland inmiddels uitgegroeid tot een absoluut begrip op het gebied van autoschade. Klantgerichtheid, Vakmanschap, Kennis en Passie zijn belangrijke pijlers onder het succes en het team van Koops Autoschade. 
Naast schadeherstel heeft Koops nog een aantal andere specialiteiten. Zo kun je ook een Protech3D+ lakbescherming laten aanbrengen voor een langdurige bescherming van de lak op je auto voor een mooi uiterlijk en heel veel was plezier. Ook airco systemen kun je laten bijvullen, repareren of reinigen. Op het gebied van banden is alles mogelijk. Je kunt er terecht voor nieuwe banden, wisselen van (winter)banden, balanceren, monteren of uitlijnen met uiterst nauwkeurige computertechnieken. 
En wat Albert zo leuk maakt is zijn passie voor de Autosport, Motorsport en Fietssport. Dit alles vind je terug in het gehele bedrijf, net als de gedrevenheid en professionaliteit in alle geledingen, tot aan het serveren van een excellente kop koffie.

Telefoon:   0599-236214
Mail:          albert@hetautoforum.nl
Website:    www.koopsautoschade.nl
 

Terug naar het nieuws overzicht