Ga naar de inhoud

BNE Exloo eert sponsoren met een bezoek

BNE Exloo eert sponsoren met een bezoek

Biking Neighbours Exloo (BNE) heeft onlangs een wielertocht gehouden langs al haar sponsoren. Op deze manier wil de club laten weten dat ze hun sponsoren enorm dankbaar zijn. 

De wielertocht startte op zondagochtend om 9.00 uur bij Dorpshuis Exloo. Dit is de startplek van alle trainingsritten van BNE en ook de starttijd van de zondagochtendrit. Deze keer gingen de wielrenners eerst naar Schutrups Schoenen in de eigen woonplaats. Vervolgens voerde de tocht via Egberts Fietsen te Borger, naar Hofstra Hulshof Bouw in Nieuw Buinen en vervolgens naar Revoort B.V. in Tweede Exloërmond. De afsluiting vond plaats bij de laatste sponsor, Café Bussemaker te Exloo. Hier werd de tocht afgesloten met koffie en taart. Bij elke sponsor werd een leuke foto gemaakt.

BNE is een actieve fietsclub voor wielrenners en mountainbikers. De club draait geheel op vrijwilligers. Ze hebben een wielren-afdeling en een MTB- afdeling gericht op MTB-jeugd. Daarnaast beheert de club de vaste ATB- route rondom Exloo en organiseert ze jaarlijks ATBeetje Vals Plat. Dit jaar vindt deze ATB-tocht plaats op zondag 29 september. Naast de zondagochtendrit wordt er ook gefietst op dinsdagavond 19.00 uur,  woensdagochtend 9.00 uur en donderdagavond 19.00 uur.

De club is de sponsoren enorm dankbaar. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om de club draaiende te houden. Wilt u de club ook sponsoren of heeft u interesse om een keer mee te fietsen? Stuur dan een mailtje naar info@biking-neighbours.nl.