Lid worden?

Het bestuur wil u graag als nieuw lid van de Fiets- enToerclub Biking Neighbours begroeten. Als actief toerfietser heeft u diverse voordelen en rechten maar er zijn ook een aantal regels en richtlijnen die we onder uw aandacht willen brengen als lid van een NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) vereniging . U krijgt/heeft het gebruik van de volgende mogelijkheden.
  • U krijgt een NTFU Ledenpas. Dit is een bewijs van uw inschrijving  bij de NTFU. De ledenpas bevat uw persoonlijke gegevens, adres  e.d., wij adviseren u sterk deze ledenpas altijd bij u te hebben tijdens het fietsen; bij NTFU toertochten krijgt u op vertoon van uw ledenpas tevens korting op de deelnamekosten!!
  • U krijgt 6 keer per jaar het Fiets Sport Magazine (FSM), een uitgave van de NTFU. Aan het begin van het jaar wordt tevens de jaarkalender bijgesloten, waarop alle toer- en veldtochten staan vermeld.
  • U bent 24 uur per dag verzekerd tegen schade en ongevallen (materiaal en kleding) voor een bedrag van € 1000 , dit is een standaard  bedrag. U kunt dit eventueel verhogen naar uw persoonlijke omstandigheden. Informatie bij de secretaris.
  • U krijgt een aantal keer per jaar ons digitale nieuwsbrief, met hierin info over het wel en wee binnen onze club
Voor meer info over de NTFU https://www.ntfu.nl/

Als nieuw lid van BNE ontvangt u ook korting op onze prachtige teamkleding.

Kosten lidmaaschap 
 
Hoofdlid 45,-                                 
1e gezinslid €34,-
2e gezinslid                                  €25,-
Jeugdlid race €36,-
Jeugdlid mountainbike €55,-
Donateur €10,-
M-leden (hoofdlid bij andere vereniging) €17,-

Aanmelden als lid kan door een e-mail te sturen naar Chris Smit onze penningmeester via penningmeester@biking-neighbours.nl. Stuur in de e-mail uw NAW gegevens en Chris zal contact met u opzoeken.

Aanmelden als jeugdlid kan door een e-mail te sturen naar de jeugdafdeling via
jeugdafdeling@biking-neighbours.nl